دبستان تقــوا ( پيش دبستانی تا ششم ) محیطی امن، شاد و شوق انگيز برای آموزش قلب‌ها و اندیشه‌ها

بيشتر آشنا شويد

دبيرستان تقــوا ( دوره اول و دوم ) آموزش چند بعدی ، رشد علمی همگام با توسعه ی مهارت های فردی

بيشتر آشنا شويد

امکانات مدارس ما

آموزش هوشمند و ارتباط و اطلاع‌رسانی الکترونیک
فعالیت‌های هدفمند کتابخانه و مطالعه در طرح Public School Canada
آزمایشگاه‌های علوم و پژوهش
تراکم دانش‌آموزی استاندارد در کلاس

ما چگونه مدرسه‌ای هستیم

ما فرصت‌های یادگیری را در محیطی شاد، ایمن و به دور از استرس ایجاد کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم تا شوق یادگیری را در دل دانش‌ آموزانمان زنده نگه داریم و لذت یادگیری را به آنها بچشانیم.

قصه ی ما

امروز پس از گذشتن 24 بهار، نهال کوچک ما به ثمر نشسته است و مدارس تقوا در کلیه مقاطع تحصیلی مقتدرانه بر تارک تعلیم و تربیت می‌درخشد، فصلنامه ره‌آورد تربیت که در آن روزها به صورت یک برگ کاغذ توسط دانش‌آموزان بین مدرسه و خانه در رفت و آمد بود، اکنون در تیراژ 4000 نسخه منتشر و در سراسر ایران به رایگان توزیع می‌شود.

تلاش می‌کنیم تا شوق به یادگیری را در دل دانش‌آموزانمان زنده نگه داریم

سیستم آموزشی دبستــان

در سیستم آموزشی دبستان، کنترل کیفیت آموزش، نظارت، ارزیابی، اطلاع‌رسانی و پشتیبانی از روش های زیر انجام می‌شود:
. مشاهده مستمر کلاس‌های درس و نظارت بر طرح درس‌ها توسط کارشناسان آموزش
. استفاده از تیم آموزشی شامل معلم، پشتیبان و ناظر آموزشی در همه کلاس‌ها
. استفاده از آزمون‌های استاندارد برای سنجش یادگیری و ارائه گزارش‌های جامع در فواصل معین برای هر دانش‌آموز
. ارائه راهکارهای کارشناسی شده برای پیشرفت تحصیلی هر دانش‌آموز

بيشتــر بدانيـــد

پروژه‌های "یادگیری مغزمحور" Brain-based Learning و "ذهنیت رشدمحور" Growth Mindset در سیستم آموزشی مدارس تقوا بومی‌سازی و پیاده شده‌اند.

سیستم آموزشی دبيرستان

در سیستم آموزشی دبیرستان، کنترل کیفیت آموزش، نظارت، ارزیابی، اطلاع‌رسانی و پشتیبانی با روش های زیر انجام می‌شود:
. مشاهده مستمر کلاس‌های درس و نظارت بر طرح درس‌ها توسط کارشناسان آموزش
. انجام برنامه‌ریزی آموزشی و نظارت بر حسن انجام آن برای هر دانش‌آموز
. پشتیبانی تحصیلی و ارائه راهکارهای کارشناسی شده برای پیشرفت تحصیلی هر دانش‌آموز
. ارائه گزارش جامع آموزش و پیشرفت تحصیلی در فواصل معین برای هر دانش‌آموز
. به‌کارگیری تیم آموزشی شامل معلم، پشتیبان و ناظر آموزشی در همه کلاس‌ها
. ایجاد و هدایت تیم‌های مطالعه و یادگیری و برگزاری اردوهای مطالعاتی

بيشتـر بدانيــــد

ارتباطات بين الملل

مدارس تقوا درب‌های خود را به روی دنیا گشوده‌اند.
اعضای تیم راهبردی ارتباط مستمر با مدارس موفق دنیا دارند، در کنفرانس‌های جهانی شرکت می‌کنند، از مدارس نمونه بازدید می‌نمایند و حاصل کارآمدترین شیوه‌های تعلیم و تربیت را به مدرسه می‌آورند. در سال‌های اخیر ما با رژیو امیلیا در ايتاليا، دوتوکو در ژاپن و ویلیام الیس در انگلستان مرتبط بوده‌ایم و حضور فعال در کنفرانس جهانی درس‌پژوهی (World Association for Lesson Study )داشته‌ایم.

محصولات فرهنگی

• ما بر این باوریم که رسالت اجتماعی ما به عنوان یک سازمان منسجم آموزشی بسیار فراتر از چهار دیوار مدارس ماست. بر همین اساس انتشارات آناهید با حمایت صد درصدی مجتمع و به منظور ادای دین به توسعه آموزش اقدام به چاپ کتاب و نشریات آموزشي و پخش رایگان آنها در کشور نموده است.

باشگاه تقوا

منتظر نظرات و پيشنهادات شما هستيم

"ما متعهد به پیگیری خواسته‌های شما در کوتاه‌ترین زمان و مؤثرترین شیوه ممکن می‌باشیم"