اخبار | دبستان

اطلاعیه برنامه مرور درسی تابستان

3/17/2019

والدین عزیز؛ به اطلاع می‌رسانیم برنامه مرور درسی تابستان از تاریخ ۹۸/۴/۱۶ آغاز خواهد شد.
این برنامه در شش مرحله اجرا می‌شود؛ در هر مرحله سوالات فارسی و ریاضی به صورت یک فایل pdf بر روی کانال تلگرام هر پایه قرار می‌گیرد.

دانش‌آموزان می‌بایست پاسخ سوالات را ظرف یک هفته آماده کنند و از طریق واتس‌آپ به کارشناس مربوط به آن پایه ارسال نمایند.
کارشناس آموزشی پاسخ‌ها را تصحیح نموده و بازخورد را از طریق واتس‌آپ برای هر دانش‌آموز ارسال می‌کند.
تاریخ تحویل و شماره واتس‌آپ برای ارسال پاسخ‌ها در کانال تلگرام، ذیل فایل سوالات مرحله اول اعلام خواهد شد.

جشنواره خواندن ویژه پایه اول

یادگیری همواره لذت‌بخش است
با توجه به اهميت خواندن در كودكانمان و به منظور توسعه و رشد مهارت و توانایی درست‌خوانى و همچنين جهت ترغيب عزيزانمان به اين مهم؛ جشنواره خواندن با حضور خانواده‌های عزیز و دختران گل پایه اول و انجام بازی‌ و مسابقه‌های گوناگون (پیدا کردن کلمات متضاد، ماهیگیری، مرتب‌کردن کلمات و ...) برگزار شد.

جا به جایی دبستان تقوا به محل جدید

3/17/2019

مراجعین عزیز به اطلاع می رسانیم دبستان تقوا به محل جدید در خیابانی شیبانی پلاک 4 منتقل شده است.

شماره تماس: 22820196

موفقیت دانش آموزان در کسب مقام دوم مسابقات بسکتبال سه نفره منطقه یک آموزش و پرورش

3/17/2019

تیم بسکتبال دبستان تقوا موفق به کسب مقام دوم مسابقات بسکتبال سه نفره منطقه یک آموزش و پرورش شد.
با آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون برای این عزیزان

کسب مقام سوم مسابقات مشاعره آموزش و پرورش منطقه یک

3/17/2019

کسب مقام سوم مسابقات مشاعره آموزش و پرورش منطقه یک را به دانش‌آموز عزیزمان هانا رضایی و خانواده ایشان تبریک می‌گوییم.
با آرزوی موفقیت روزافزون

کسب مقام دوم شطرنج استان تهران

3/17/2019

شایلی امیدوار دانش‌آموز پایه ششم در مرحله استانی مسابقات شطرنج ، موفق به کسب مقام دوم استان تهران شد.
با آرزوی موفقیت‌های روز افزون

حضور اولیاء پیش‌‌دبستانی در کلاس نقاشی_موسیقی خلاق و شرکت در کارگاه بستنی مادر و کودک

3/17/2019

حضور اولیاء عزیز پیش‌‌دبستانی در کلاس نقاشی_موسیقی خلاق و شرکت در کارگاه بستنی مادر و کودک

در ابتدا استاد جزایری؛ مدرس نقاشی راجع به چگونگی آموزش نقاشی به کودکان صحبت کردند، سپس خانم نعمت‌اللهی؛ مربی #موسیقی، توضیحاتی در مورد روند کلاس دادند و بعد از آن قصه انتخاب شده (آفتاب پرست عجیبب، نوشته اریک_کارل) را با بچه‌ها و مادرانشان بازی کردند.

قصه در محوریت فعالیت‌ها قرار داشت. بازی‌های ریتمیک و حرکتی انجام دادند و آواز خواندند. فعالیت‌ها با هدف بالابردن میزان درک موسیقایی، کلامی و حرکتی طراحی شده بودند تا کودکان در فضایی خلاقانه و موسیقایی قرار بگیرند.

در بخش بعدی بچه‌ها در یک فعالیت گروهی شوق‌انگیز با
درست کردن بستنی از مادرانشان پذیرایی کردند.

با سپاس فراوان از حضور پرانرژی مادران عزیز در کنار دختران نازنینمان.

کسب مقام سوم مسابقات ژیمناستیک

3/17/2019

دانش‌آموز عزیزمان روژینا جماعتی مقام سوم مسابقات ژیمناستیک منطقه یک آموزش و‌ پرورش را از آن خود کرد.
با آرزوی سلامتی و موفقیت

پخت نان در کلاس اول ‎باهدف آموزش نشانه ن

پخت نان در کلاس اول ‎
باهدف:

• آموزش نشانه ن
  • تشکر از نعمت‌های خدا‎
  • اشاره به عنوان یکی از نعمت‌های بزرگ الهی
  • آشنایی با نحوه پخت نان
  • صحبت در ارتباط با مصرف درست و صحیح این نعمت

برنامه ویژه هفته کتاب و کتابخوانی

برنامه ویژه هفته کتاب و کتابخوانی
(برگزاری نمایشگاه مبادله کتاب)
به‌ منظور اشتراک‌گذاری لذت مطالعه‌، روز یکشنبه ۸/۲۷ و سه‌شنبه ۸/۲۹ در مدرسه نمایشگاه مبادله کتاب‌ با همسالان برگزار خواهد شد.
جهت شركت فرزندمان در اين فعاليت شوق انگيز، خواهشمنداست یک یا چند جلد از کتاب‌های خوانده شده را؛ فردا (یکشنبه) همراه وی به مدرسه بفرستید تا به ازای آنها بتواند یک یا چند جلد از کتاب‌های دوستانش را که نخوانده است، انتخاب و به خانه بیاورد.

موفقیت دانش آموزان در مسابقات شطرنج شمیرانات

دانش‌آموزان عزیز؛
موفقیت شما را در مسابقات شطرنج شمیرانات، در رده سنی ۶ الی ۱۳ سال تبریک گفته و از خداوند متعال موفقیت روزافزون شما را خواهانیم.
✨مانلی صدر : مقام هفتم
✨باران حسین زاده: مقام نهم
باتشکر از سایر دانش‌آموزان عزیز تقوا که در مسابقه شرکت کردند و همچنین مربی دلسوزشان خانم متین‌زاده.

تهران - کامرانیه شمالي- خ شيباني- پلاك ٤ پلاک 4
تلفن: 22820196 021
فکس: 22281261 021

تهران - خیابان فرمانیه – خیابان عسگریان – خیابان تنگستان یکم – پلاک 6
021 22824637 - 021 22811886
فکس: 22824638 021

schooltaghva@yahoo.com

© Copyright 2017 Taghva School.