• امکانات مدارس ما

1- آموزش هوشمند

همه مدارس ما مجهز به امکانات آموزش هوشمند هستند و مسیرهای ارتباط الکترونیک با اولیا فراهم می‌باشد اما: ما در جایی از تکنولوژی استفاده می‌کنیم که فرآیند آموزش و ارتباط را تسریع و تسهیل می‌کند؛ استفاده از تکنولوژی برای ما جنبه تبلیغاتی و تزئینی ندارد.

2- کنترل کیفیت آموزش و پشتیبانی

کنترل مستمر کیفیت آموزش . کنترل مستمر یادگیری فرد به فرد دانش‌آموزان . ارائه گزارش‌های دقیق از وضعیت تحصیلی و ارائه راهکارهای مناسب برای پیشرفت تحصیلی . تشخیص به موقع و ارائه راه‌حل برای مشکلات یادگیری.

3- آزمایشگاه علوم و پژوهش

4- کلاس‌های کم‌جمعیت

متوسط جمعیت کلاس‌های ما 17 نفر می‌باشد، ما علاقه داریم تراکم کلاس‌های خود را تا حد ممکن پایین نگه‌داریم.

5- ورزش تخصصی

شطرنج در مدرسه، ورزش تخصصی در باشگاه، گروه‌بندی در رشته‌های مختلف (والیبال، بسکتبال، باله، ژیمناستیک و ...) بر اساس علاقه و استعداد. ادامه هر رشته در طول دوره تحصیلی به منظور علاقمندی بیشتر و ایجاد فکر قهرمانی.

6- دپارتمان مشاوره و روان‌شناسی

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی
    سنجش به موقع اختلالات یادگیری رفتاری و ارتباطی و ارائه راهکار آموزش توسعه فردی (self-development) و بهداشت روانی.
    امکان مشاوره تخصصی فردی برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها.
    ارائه کارگاه‌ها و سمینارهای آموزشی مناسب برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها.

7- ناهار و تغذیه نیمروزی سالم

آشپزخانه مدرسه، بدون استفاده از گوشت‌های وارداتی، روغن‌های جامد و مواد غذایی صنعتی و فریز شده، غذایی خوشمزه، سالم و مقوی را به صورت روزانه تهیه و در اختیار دانش‌آموزان می‌گذارد. برنامه غذایی با مشارکت والدین و دانش‌آموزان تهیه می‌شود و شورای دانش‌آموزی نظرسنجی‌های دوره‌ای را انجام می‌دهد.

برگشت