• ما چگونه مدرسه‌ای هستیم

ما چگونه مدرسه‌ای هستیم؟

• ما فرصت‌های یادگیری را در محیطی شاد، ایمن و به دور از استرس ایجاد کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم تا شوق یادگیری را در دل دانش‌ آموزانمان زنده نگه داریم و لذت یادگیری را به آنها بچشانیم.
    • ما با پیگیری پروژه‌هــای ذهنیــت رشدمحور (Growth Mindset)، یادگیری مغزمحور (Brain-based Learning) و تکنیـــک‌های هــــوش‌هیجانی (Emotional Intelligence) در مسیر پرورش انسان‌هایی شاد، هدفمند، مصمم و با اعتماد به‌ نفس گام برمی‌داریم.
    • ما دانش‌آموزانمان را با ویژگی‌های اعجاب‌ آور مغز آشنا می‌کنیم و به آنها می‌آموزیم که چطور می‌توانند روز به روز باهوش‌ تر شوند.
    • ما به عنوان یک سازمان یادگیرنده، به ایجاد ارتباط با برترین مدارس و سازمان‌های آموزشی دنیا، شرکت در همایش‌های بین‌المللی، استفاده از کارآمدترین شیوه‌های تعلیم و تربیت و درس‌ پژوهی برای پرورش حرفه‌ای معلمان، متعهد هستیم.
    • سیستم آموزشی مدارس ما به صورت چند بعدی طراحی شده است و رشد همه جانبه را نشانه گرفته است.
    • دانش‌آموزان ما از نظر مرتبه علمی در جایگاه بالایی قرار دارند. نتایج امتحانات و مسابقات مؤید این مطلب است؛ اما آنچه ما را با دیگران متفاوت می‌کند، این است که ما بدون فشار غیرلازم و ایجاد استرس دانش‌آموزانمان را به سطوح بالای علمی می‌رسانیم.
    • برنامه‌های ما از ابتدا تا انتها (پیش‌دبستان تا دبیرستان) با پروژه جهانی مهربانی آمیخته است.
    • دانش‌آموزان تقوا هر ساله با کسب مقام‌های متعدد در مسابقات علمی، هنری، فرهنگی و ورزشی در آسمان آبی مدرسه درخشیده‌اند.
    • و در نهایت، نظام ارزشی مدرسه ما بر تعامل سازنده، احترام متقابل، مشتری مداری و هنر گفتگو استوار است. هدف نهایی ما، تربیت انسان‌های متعهد و متخصصی است که از سلامت روانی برخوردار بوده و شیفته خدمت باشند. ما از طریق کانال‌های ارتباطی متعدد صدای دانش‌آموزانمان را می‌شنویم و خانواده را در جریان فعالیت‌های آموزشی و پرورشی مدرسه قرار می‌دهیم تا از طریق تعامل به اتفاق گام‌های استوار و مؤثری در مسیر تعلیم و تربیت برداریم.
    • ما، در مدرسه با دانش‌آموزان خود زندگی می‌کنیم و با سپردن مسئولیت، برای آنها تعلق‌ خاطر می‌سازیم. در نهایت، دانش‌آموزان ما، قادرند حرف‌های دلشان را به راحتی، صمیمانه ومودبانه بیان کنند.

افتخار ما، دست‌یابی به تربیت کیفی در موارد فوق است.

برگشت