• قصه ی ما

در سال‌های پایانی خدمت دولتی (دهه هفتاد)، پیوسته دغدغه تربیت کودکان ایران را داشتم. در آن سال‌ها، جای خالی مدرسه‌ای را حس می‌کردم که محیطی امن، آرام و شاد برای آموزش قلب‌ها و اندیشه‌ها باشد. ایرانی کوچک که در آن دانش‌آموزان لذت یادگیری، حس مسئولیت، خدمت به همنوع و هنر تعامل و گفتگو را تجربه کنند.
    اینگونه بود که با گفتنی‌ها و ناگفتنی‌های بسیار، دست‌اندرکار تأسیس مدرسه‌ای کوچک شدم که "تقوا" نام گرفت.
    امروز پس از گذشتن 24 بهار، نهال کوچک ما به ثمر نشسته است و مدارس تقوا در کلیه مقاطع تحصیلی مقتدرانه بر تارک تعلیم و تربیت می‌درخشد، فصلنامه ره‌آورد تربیت که در آن روزها به صورت یک برگ کاغذ توسط دانش‌آموزان بین مدرسه و خانه در رفت و آمد بود، اکنون در تیراژ 4000 نسخه منتشر و در سراسر ایران به رایگان توزیع می‌شود

با احترام، ناهید ناصری‌نژاد
    مدیر و مؤسس مجتمع آموزشی تقوا