• image

مجتمع آموزشی تقوا

• قصه ی ما

• در سال‌های پایانی خدمت دولتی در آموزش و پرورش (دهه هفتاد)، پیوسته دغدغه تربیت کودکان و نوجوانان ایران را داشتم. در آن سال‌ها، جای خالی مدرسه‌ای را حس می‌کردم که محیطی امن، آرام و شاد برای آموزش قلب‌ها و اندیشه‌ها باشد. ایرانی کوچک که در آن دانش‌آموزان لذت یادگیری، حس مسئولیت و هنر تعامل و گفتگو را تجربه کنند.
    • اینگونه بود که با گفتنی‌ها و ناگفتنی‌های بسیار، دست‌اندرکار تأسیس مدرسه‌ای کوچک شدم که "تقوا" نام گرفت. امروز پس از گذشتن 27 بهار، نهال کوچک ما به ثمر نشسته است و مدارس تقوا در کلیه مقاطع تحصیلی بر تارک تعلیم و تربیت می‌درخشند، فصلنامه ره‌آورد تربیت که در آن روزها به صورت یک برگ کاغذ توسط دانش‌آموزان از مدرسه به خانه برده می شد، اکنون در تیراژ 4000 نسخه منتشر و در سراسر ایران به رایگان توزیع می‌شود.
    • در اين وبسایت شما بخشی از فعاليت‌های آموزشی و پرورشی مدارس تقوا را ملاحظه می کنید و  با فرهنگ و نگاه ما به تعلیم و تربیت  آشنا می شوید. ولیکن، هیچ چیز جای ملاقات را نمی گیرد.
    • پس، منتظر دیدار شما هستیم!
    •  با احترام
    •  ناهید ناصری‌نژاد
    •  مدیر و مؤسس مجتمع آموزشی تقوا و  صاحب امتیاز و مدیر مسئول فصلنامه ره‌آورد تربیت

برگشت

دبستان

تهران- كامرانيه شمالي- كوچه شيباني- نبش كامران- پلاك ٤

دبیرستان

تهران- فرمانيه شرقي- خيابان عسگريان- تنگستان يكم- پلاك ٦

© Copyright 2020 Taghva School.