1397/12/25

پویش نه به ماهی قرمز

ماهی‌های قرمز سال‌های طولانی است که مهمان سفره هفت‌سین ما هستند، موجودات کوچک و زیبایی که نگهداری از آن ها در خانه های امروزی ما کار ساده‌ای است. اما همین مهمانان قرمز و زیبای سفره  هفت‌سین، یکی از دشمنان محیط زیست و آبزیان هستند و می توانند صدمات جبران ناپذیری داشته باشند.
چند سالی است که حامیان حقوق حیوانات برای حذف ماهی قرمز از سفره هفت‌سین که اتفاقا هیچ جایگاهی در فرهنگ  نوروز ایرانی ندارد و جلوگیری از زایش و سپس مرگ این موجودات زیبا در فضای مجازی دست به کار شده اند. تجربه ای که سال به سال موفق تر بوده.
در همین راستا مدرسه تقوا با توزیع ماهی‌های سفالی در بین دانش‌آموزان و راه‌اندازی پویش نه به ماهی قرمز در صدد شد تا با مشارکت دانش‌آموزان و با رنگ‌آمیزی ماهی‌های سفالی به استقبال بهار بروند تا ماهی‌های رنگارنگ‌شان زینت‌بخش سفره‌های‌ هفت‌سین‌شان باشد و با اشتراک گذاشتن عکس سفره‌هفت‌سین‌شان در شبکه‌های‌اجتماعی در این پویش‌ فرهنگی شرکت کنند.

بچه‌های عزیز برای شرکت در این پویش:
🐟عکس‌ سفره هفت‌سین خودتون را با هشتگ نه به ماهی قرمز در اینستاگرام به اشتراک بزارید .
🐟ما را تگ کنید .
🐟دوستان و اطرافيان خود را در اين حس دلنشين سهيم كنيد.
🐟اسکرین‌شات عکس پست شده را برای ما دایرکت کنید.
🐟و در آخر یکی از برندگان خوش‌شانس مسابقه باشید.