1397/7/1

بازگشایی

از شوق مهر است که گل می‌خندد و غنچه لب می‌گشاید!

اکنون که شب‌های گرم تابستان را پشت سر گذاشته‌ایم و روزهای آتشین آن را با هزاران تدبیر به سرگرمی‌ها، سفرها و ... ملایم‌تر کرده‌ایم پاییزمان آغاز می‌شود؛ این ادامه جریان زندگیست که پیوسته چنین خواهد بود.

با آهنگ مهر، با جشن مهرگان، بازگشایی مدارس و هزاران هزار دانش‌آموز که دیگر کهنه‌های دیروز را پذیرا نیستند؛ زیرا آنها بچه‌های عصر اطلاعاتند که برنامه‌های نو و حرف‌های تازه می‌خواهند، بچه‌هایی که داده‌های این عصر و زمان بین آنها و بزرگ‌ترهایشان شکافی عمیق ایجاد کرده است. در این وادی سرگردانی دیگر خشونت و حتی پند و نصیحت‌ کارساز نیست.

پس راه چاره کدام است؟ زمینه گفتگو با این خوبان را چگونه فراهم کنیم؟ مشترکات را چگونه شناسایی کنیم؟

آری، پاسخ همه این سؤالات را باید در کف کلاس درس جستجو کرد، مکان مقدسی که معلّمان خوب ایران و دانش‌آموزان عزیز از روز اول مهر به شوق دیدار هم زیر یک سقف جمع می‌شوند و می‌توانند ساعت‌های پُرباری را کنار یکدیگر داشته باشند. این فرصت مغتنم، هدیه‌ الهی است که خداوند آن را به معلمان بخشیده است.

فقط معلمان، فقط کف کلاس درس و فقط مدرسه به عنوان سازمان یادگیرنده، چاره‌ساز این مشکل می‌باشد.

همکاران عزیز و معلمان خوب ایران، بیایید در این مهر و به شکرانه این نعمت، در اولین برخورد و به عنوان اولین قدم، بچه‌ها را تشویق، ترغیب و هدایت کنیم تا در یک برگ کاغذ چشم‌انداز یکساله سال تحصیلی خودشان را بنویسند و در طول سال تحصیلی همراهشان باشیم تا آن را عملی کنند. این گشودن باب گفتگو و نهایت مهر و محبت شما نسبت به دانش‌آموزان می‌باشد که چراغ انگیزه و تلاش را در دل پاک آنها می‌افروزد.

پُرتوان باشید

«همچو شاهین به هوا، جلوه‌کنان خواهم بود.»