1397/8/7

موضوع همیشگی پدیکلوزیس

موضوع همیشگی #پدیکلوزیس

اولیای عزیز! بارها گفته و نوشته‌ایم كه پديكلوزيس يا شپش سر، یک بیماری واگیردار است و در دنيای امروز نشانه عدم رعایت بهداشت نیست.
مدارس فرانسه، امریکا و کانادا سالی چندبار به این علت تعطیل می‌شوند. برای آشنایی بیشتر راجع به شپش سر می‌توانید در اینترنت جستجو كنيد.

🔻برای پیشگیری، دانش‌آموزان باید هفته‌ای چندبار دوش بگیرند و شما بعد از حمام لابلای موها را در محل چاله پشت‌گردن نگاه کنید.
🔻درصورت مشاهده دانه‌های ریزی شبیه شوره سر که به تارهای مو چسبیده و به راحتی جدا نمی‌شوند(بیضی شکل و کاملا یک شکل) به متخصص پوست مراجعه نمایید و مدرسه را در جریان بگذارید.
🔻بچه‌ها می‌توانند بعد از یک بار استفاده از شامپو به مدرسه بیایند اما درمان تا سه روز متوالی ادامه دارد.
🔻در صورت مواجه شدن با پديكلوزيس لطفا آرامش خود را حفظ كرده و از ايجاد استرس خودداری كنيد.